Käsityökorttelikiertue 2014

Tykkää meistä
Facebookissa - saat
ajankohtaiset uutiset


Käsityökortteli FacebookissaKaikkien
Käsityökortteleiden
omilta fb-sivuilta löydät
näytteilleasettajalistat
ja muut tiedot:

Käsityökortteli Jyväskylä


Käsityökortteli TampereKäsityökortteli HelsinkiKäsityökortteli Seinäjoki

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Me Suomen Käsityöyrittäjät olemme ryhmä suomalaisia, y-tunnuksellisia käsityöläisiä kaikilta kuviteltavissa olevilta käsityön aloilta. Myymme tuotteitamme verkkokaupoissamme sekä messuilla ja markkinoilla. Jalkautuessamme myyntitapahtumiin teemme aina suuren työn niin etukäteen kuin jälkikäteenkin. Messujen paikkahinnat ovat kuitenkin usein pienelle yritykselle aika korkeita, eikä myynnistä ole takeita. Edullisemmissa tapahtumissa yrittäjän tuotteiden kanssa taas saattavat kilpailla harrastelijoiden tuotteet ja silloin yrittäjä ei pärjää hintakilpailussa.

Siksi me Suomen käsityöyrittäjät päätimme järjestää oman myyntitapahtuman. Ensimmäinen, Helsingin Narinkkatorille elokuussa 2013 noussut Käsityökortteli oli menestys niin kävijämäärän suhteen kuin myynnillisestikin. Siitä innostuneena tänä keväänä järjestämme Käsityökorttelikiertueen!


Käsityökortteli elokuussa 2013 Helsingissä.

Käsityökorttelissa on vain suomalaisia yrittäjiä myymässä Suomessa suunniteltuja ja Suomessa käsityönä valmistettuja tuotteita, siis oikeaa käsityötä suoraan valmistajalta asiakkaalle. Käsityökortteleihin ei ole pääsymaksua. Eri paikkakunnilla kokoonpano on vähän erilainen.

Kiertue alkaa Jyväskylästä, jossa Käsityökortteli valtaa Satamatorin äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Sieltä jatkamme Tampereelle, kätevästi Keskustorille. Kolmantena vuorossa on Helsinki, jossa Käsityökortteli nousee jo tuttuun tapaan Kampin kauppakeskuksen eteen Narinkkatorille. Kiertue huipentuu Seinäjoen kävelykadulle kesäkuun puolella.


Käsityökorttelikiertue

JYVÄSKYLÄ
10.5.
la klo 10-16
Satamassa
TAMPERE
17.-18.5.
la klo 10 -18
su klo 11 - 18
Keskustorilla
HELSINKI
24.5. - 25.5.
la klo 10-18
su klo 10 - 18
Narinkkatorilla
SEINÄJOKI
7.6.2014
la klo
Matti Visannin-
kujalla


tervetuloa